Nôž na mäso 30,1cm v koženom puzdre v drevenom balení

  • Kód produktu: 29899556
  • Dostupnosť: Skladom
89,00€
Bez DPH: 74,17€
Štýl grilovania „churrasco“ je takmer rovnako starý ako Brazília. Umenie opekania mäsa cez uhlíky sa začalo v 17. storočí, keď bola krajina v koloniálnom období. Presnejšie na juhu v oblasti známej ako Pampas. Tu žijú gauči, ľudia zodpovední za vytváranie churrasca a výrobu vody pre každého. V dávnych dobách sa mäso pripravovalo na drevených pľuvadlách a pieklo sa nad ohňom. V súčasnosti túto tradíciu zachováva Tramontina, ktorá sa narodila aj na juhu Brazílie. Spoločnosť má kompletný sortiment plivačov, mriežok na varenie, nožov, grilov a všetko, čo potrebujete na vytvorenie typického brazílskeho churrasca.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!